HTML

Dante's Space Crusade

Ezt a blogot az elkövetkező hónapokban épülő Warhammer 40k Blood Angels seregemnek nyitom. Korábbról már van 2000 pont alap szinten festett BA-m, és még néhány ezer pont összerakatlanul, festetlenül, hiszen még '98-ban, a 40k 3. kiadásának indulásával egyidőben kezdtem őket gyűjteni. A hamarosan megjelenő új szabályok, és a megújult modellezési és festési ötleteim miatt azonban gyakorlatilag a nulláról szeretnék felépíteni egy újabb kontingenst. Blog jelleggel leírom a seregem építésének egyes lépéseit, és akit érdekel, majd nyomon követi az aktuális frissítéseket, és véleményével, tanácsaival segíti az előrehaladást, pozitív kommentjeivel pedig táplálja a lelkesedáésemet. :) Ezen kívül tervezem, hogy az egyes felhasznált technikákról a bloggal párhuzamosan gyors cikkeket is rögtönzök majd az Inkvizítor portálon (www.inkvizitor.hu).

Friss topikok

Archívum

2007.06.19. 19:03 c-dante

Előzmények - Sanguinary Priest WIP

Mivel korábban már elkezdtem ezt a blogot az Inkvizítor portál egy topikjának formájában, ezért az ott született első néhány bejegyzést ide is bemásolom.2007. május 25 - 1. bejegyzés

Ma összeraktam az Honour Guard osztag jump pack-es Sanguinary Priest-jét, ami még ráadásul egy power fist-tel is büszkélkedhet. A figurához felhasználtam a műanyag Commander sprue köpenyes hátát és néhány purity seallel díszített lábát, a Command Sprue Apothecary felsőtestét, hátizsákját, bal karját, jobb vállapját és fejét. Mivel a műanyag Apothecary eszközei bal kézen vannak, szükségem volt egy jobb kezes power fistre az Assault Squad Upgrade Sprue-ról. Ezeken kívül még egy jump pack-et használtam fel.
A konverzió lényege, hogy a figura passzoljon egy Sword Brethren figurákból megkonvertált Honour Guard osztagba, ezért volt szükség a köpenyes hátra, valamint Tussky cikkét felhasználva TESCO-s putty-ból ágyékkötőt is gyártottam neki, ami kicsit hosszabbra sikeredett, minthogy bokáig érne, de első próbálkozásom, és nekem tetszik így is. :) A vállapos cikkemnek megfelelően egy BA jelet is nyomtam a bal vállára. A jump pack-re pedig igyekeztem átörökíteni az Apothecary hátizsák összes apró kütyüjét.
Az eredményt a csatolt képen tekinthetitek meg. Minden kommentet örömmel fogadok. :)
2007. május 25 - 2. bejegyzés

Torq hívta fel a figyelmemet, hogy a figura full tabard-ban illene be igazán a Sword Brethren figurák közé, így megpróbálkoztam a felsőtest putty-zásával is.

Felhasznált cikk: Green Stuff Black Templar style robes

A véleményeket továbbra is szívesen veszem.

5 komment

Címkék: honour guard sanguinary priest